TRABZON / ORTAHİSAR - Ayfer Karakullukçu İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı ve Şehitlerimizi Anma Programımızı düzenledik.  Programı hazırlayan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve anma programımıza katılanlara teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediğimiz programımızı gerçekleştirdik. Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında öğrencilerimiz atasözlerini ve deyimleri resimlediler. Yapılan resimler tüm öğrencilerin görebileceği yerlerde panolara asılarak sergilendi. Öğrencilermize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende Projesi kapsamında  Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkezi öğretmenleri Gülbahar DEMİRBAŞ ve Muhammet BİLGİN tarafından okulumuzda öğrencilerimize yönelik ilk yardım farkındalık semineri verilmiştir. Eğitime veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında seçilen şiirden en az 3 kelime ile afiş oluşturma çalışması yapıldı. Hazırlanan afişler ile pano oluşturuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden gelep ekip, öğrencilerimize yönelik sağlıklı yaşam ve temizlik konularında eğitim verdi. Eğitimde sağlıklı beslenme, temizlik, kuduz, uyuz, baş biti gibi konular da anlatıldı ve belirtileri, neler yapılacağı ile ilgili öğrencilere detaylı bilgilendirme yapıldı. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden gelen ekibe teşekkür ediyoruz.

Ara

05.12.2023 tarihinde velilerimize yönelik olarak emniyet personeli tarafından "Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığını Önleme" konusunda seminer verilmiştir. Emniyet personeli Deniz hanıma ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda düzenlenen törenle gururla ve coşkuyla kuıtladık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Ekm

ÇEDES Projesi ekim ayı "Nezaket ve saygı" değerleri kapsamında okulumuzda bulunan öğretmen, idare ve tüm çalışan arkadaşlarımızla haftaya güzel notlarımız ve çiçeklerimiz ile bol motivasyonlu giriş yaptık.

Ekm

4/F Sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Crakers Pizza Kalkınma Şubesinde bireysel ilgi, ihtiyaç ve yeteneklerini kendi pizzalarını yaparak keşfetmeye çalıştılar. Crakers Pizza Kalkınma Şubesi çalışanlarına ve etkinliği düzenleyen öğretmenimiz Şerife Yiğit'e teşekkür ederiz.

Haz

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında yenilenen okul kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışa katılan Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz Emrah KOŞAR, Adem KARAHASAN, 3. Bölge Müdürlerimiz İbrahim ÖZCELEP, Tahsin ÖZHAN, Birol KÖSE'ye teşekkür ederiz.

Haz

1. Sınıflarımız okuma bayramı etkinliklerini gerçekleştirdiler. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul aile birliği yönetimine ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

May

3. sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte Trabzon Şehir Müzesi'ni ve Trabzonspor M. Şamil EKİNCİ Müzesi'ni ziyaret ettiler.

May

2/E sınıfımız öğretmenleri ile birlikte Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü'nde Minik Sincaplar Etkinliği düzenledirler.

May

Özel Eğitim sınıfımız öğretmenleri ile birlikte Trabzon Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz kaplumbağa, tavuk gibi hayvanlarla ilgilenerek, denge yürüyüşleri yaparak, bahçede keşifler yaparak doğa ile iç içe keyifli vakit geçirdi. Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.