TRABZON / ORTAHİSAR - Ayfer Karakullukçu İlkokulu

May

2/E sınıfımız öğretmenleri ile birlikte Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü'nde Minik Sincaplar Etkinliği düzenledirler.

May

Özel Eğitim sınıfımız öğretmenleri ile birlikte Trabzon Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz kaplumbağa, tavuk gibi hayvanlarla ilgilenerek, denge yürüyüşleri yaparak, bahçede keşifler yaparak doğa ile iç içe keyifli vakit geçirdi. Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi'ne ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Programa şiirleriyle, gösterileriyle hazırlanan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. Yılı ve Şehitleri Anma Programımızı düzenledik. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü programımızı gerçekleştirdik. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz artık Marka Tescil Belgesine sahip. Okulumuza ve şehrimize hayırlı olsun.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Afet ve Acil Durum Tahliye Tatbikatı'nda öğrencilerimiz güvenli ve sakin bir şekilde çıkışları kullanarak okul bahçesindeki toplanma alanına ulaştı. Okul Müdürümüz Muharrem Çiçek öğrencilere tahliye ve güvenli alan ile ilgili bilgi verdi.